Бесплатно Огласување

ДОСТАВИ НОВ БЕСПЛАТЕН ОГЛАС           ПРИКАЖИ ГИ ОГЛАСИТЕ

Listings tagged: Битола

Стилски  мебел
31.12.2020

Сакам да дизајнирам Колекција на 10-ина парчиња мебел. П
а, барам некој Столар или помала дрводелска Фирма која ќе ги изработува под моето име. Дрвото барам да е орев или махагони. Заинтересираните да ме исконтактираат на FB/ Daniela Toni.

/