Бесплатно Огласување

ДОСТАВИ НОВ БЕСПЛАТЕН ОГЛАС           ПРИКАЖИ ГИ ОГЛАСИТЕ

Listings tagged: Скопје

Лектор (Lektor)
Лектор (Lektor)

Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи на филмови, стручна литература... Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот и временскиот рок. Квалитетна лектура, поволна цена. dijana.ristova001@yahoo.com

075 607 928
Овластен лектор по македонски јазик

Овластен лектор по македонски јазик (со положен испит за лектор), врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик (текстови, книги, ТВ-презентации и содржини, семинарски и дипломски работи, магистерски или докторски трудови, медицински упатства, прирачници, брошури, законски прописи и акти, секаков вид списанија како и сите видови преводи). Цената е според договор во зависност од обемот на материјалот и рокот за којшто треба да се сработи.

075 688 249
Лектор по македонски јазик

Овластен лектор по македонски јазик (со лиценца за лектор), врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик (текстови, книги, ТВ-презентации и содржини, семинарски и дипломски работи, магистерски или докторски трудови, законски прописи и акти, медицински упатства, прирачници, брошури, секаков вид списанија како и сите видови преводи). Цената е според договор во зависност од обемот на материјалот и рокот за којшто треба да се сработи.

075 688 249

се бараат шофери со Е категорија за возење во Македонија плата солидна

070369829
Lektor (Лектор)
Lektor (Лектор)

Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи, стручна литература...Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот и временскиот рок.Квалитетна лектура, поволна цена.dijana.ristova001@yahoo.com

075 607 928

добие брз заем по ниска каматна стапка, ако сте заинтересирани да контактирате со нас преку е-пошта на paulson.finance@hotmail.com со деталите подолу,

целосно име:
износот на кредитот:
времетраењето на кредитот:

12345789
01.01.2018

Firma ima potreba od zavaruvaci i bravari za rabota na konstrukcii vo Skopje
kont. Risto 075 224 664

075 224 664
Чување деца

Доколку ви е потребна доверлива особа за чување на вашите деца , но само во период 15,30-24,00 контактирајте ме .

070355984
Avtoperalna

AVTOPERALNA IMA POTREBA OD RABOTNICI SO ISKUSTVO.

31.03.2015