Бесплатно Огласување

ДОСТАВИ НОВ БЕСПЛАТЕН ОГЛАС           ПРИКАЖИ ГИ ОГЛАСИТЕ

Listings tagged: Велес

25.03.2015
Se prodava plac

Prodavam plac od 530m2. Placot e na odlicna mestopolozba mozete da go vidite sekoj den do 15:00h.

077514715